Intretinere/Modificari/Administrare Forum
Pagina 1 din 1
Intretinere/Modificari/Administrare Forum
Aceasta sectiune va fi dedicata procesului de intretinere (maintenance) a forumului. Orice fel actualizare de natura tehnica efectuata de staff va fi postata aici.
**14 septembrie 2008**
Forumul a fost inregistrat pe Google SiteMaps pentru o indexare mai rapida a paginilor. Cine nu doreste acest lucru din motive private sa-mi trimita un PM si se va deschide o discutie pe tema asta!
**14 septembrie 2008**
A fost adaugat un nou profil personalizat: "Status", asemenea Y!Messenger Status!Acest camp se poate completa din pagina de profil a fiecaruia:D
**14 septembrie 2008**
Pentru ca viteza conteaza, am realizat cateva teste pentru masurarea timpului de incarcare a paginilor. Vom considera parametru normal un timp de 1.5s (o secunda jumate) ca timp mediu de incarcare. Limita superioara o vom stabili la 3.5s, orice crestere peste aceasta limita va impune cateva masuri de reducere a traficului generat de informatii vechi si inutile.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SpeedTest Results: http://www.linkvendor.com/seo-tools/speedtester.html
Average Speed:----------0.94 s
Data Volume-------------117.52 kb
Size with HTML----------18.14 kb
Size without HTML-------2.36 kb
Estimated Load Time
Modem--------0.38 s
UMTS---------2.61 s
DSL 768-------0.19 s
T1------------0.15 s
T3------------0.05 s
**14 septembrie 2008**
Forumul a fost inregistrat pe Google SiteMaps pentru o indexare mai rapida a paginilor. Cine nu doreste acest lucru din motive private sa-mi trimita un PM si se va deschide o discutie pe tema asta!
**14 septembrie 2008**
A fost adaugat un nou profil personalizat: "Status", asemenea Y!Messenger Status!Acest camp se poate completa din pagina de profil a fiecaruia:D
**14 septembrie 2008**
Pentru ca viteza conteaza, am realizat cateva teste pentru masurarea timpului de incarcare a paginilor. Vom considera parametru normal un timp de 1.5s (o secunda jumate) ca timp mediu de incarcare. Limita superioara o vom stabili la 3.5s, orice crestere peste aceasta limita va impune cateva masuri de reducere a traficului generat de informatii vechi si inutile.
SpeedTest Results: http://www.linkvendor.com/seo-tools/speedtester.html
Average Speed:----------0.94 s
Data Volume-------------117.52 kb
Size with HTML----------18.14 kb
Size without HTML-------2.36 kb
Estimated Load Time
Modem--------0.38 s
UMTS---------2.61 s
DSL 768-------0.19 s
T1------------0.15 s
T3------------0.05 s
Re: Intretinere/Modificari/Administrare Forum
**24 septembrie 2008**
A fost activata optiunea "Quick Reply" sau Raspuns Rapid, o modalitate foarte rapida de a raspunde!
A fost activata optiunea "Quick Reply" sau Raspuns Rapid, o modalitate foarte rapida de a raspunde!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum